Pura Tanah Lot Temple

Pura Tanah Lot Tempel

Bent u benieuwd wat dit precies is, wat de openingstijden zijn en waar het ligt ? Kom er hieronder achter!

Wat is het precies ?

De Pura Tanah Lot Tempel in Bali is een populaire plek om de zonsondergang te zien, het is één van de meest iconische bezienswaardigheden in het hele land. Het is een mysterieus ogend oud heiligdom op een rots, nabij de kust van Bali, en bij vloed lijkt de tempel op de zee te drijven. Tijdens eb kan men oversteken om de voet van de rots te bekijken en om de ‘bewakende’ zeeslangen te zien die in spleten rond de Tirta Pabersihan-fontein wonen. Het is een van de topattracties op Bali en verwelkomt iedereen, ongeacht hun religie of kaste.

De zonsondergang bij Tanah Lot is behoorlijk legendarisch op Bali, en een goede manier om ervan te genieten is met een Tanah Lot-diner bij zonsondergang of een drankje.

Er zijn een aantal eenvoudige restaurants en warungs op het klifterras bij de tempel. Verwacht geen vijfsterrendiner bij de Tanah Lot, maar het is een geweldige plek om te genieten van een koude Bintang of vers fruitsap terwijl je geniet van de zonsondergang.

Openingstijden:

U kunt de Pura Tanah Lot Tempel bezoeken van 07:00 tot 19:00 uur. Maar let wel op eb en vloed!

Handige tips!

Hier zijn een paar tips die de moeite waard zijn om te weten voordat jij de Pura Tanah Lot Tempel bezoekt!

  • Het panoramische uitzicht met de zonsondergang van de Tanah Lot-tempel is prachtig. Probeer deze bezienswaardigheid als uw laatste bestemming van de dag te houden, maar arriveer ruim voor zonsondergang om de drukte te vermijden.
  • Houd u aan de waarschuwingsborden, want de golven in deze regio zijn gevaarlijk en bij vloed is de tempel voor iedereen gesloten.
  • Draag volledig bedekte kleding, zoals een jeansoverall of een jurk tot op de grond, aangezien de lokale bevolking hier de dresscode volgt en de benen bedekken als blijk van respect.

Volg ons! Voor meer mooie bestemmingen.

Zie meer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: